1 op 1 sponsoring

Bij 1 op 1 sponsoring laat u een kind voor een vast bedrag een jaar lang meedoen op school, met sport of bij culturele activiteiten. U mag zelf bepalen op welk gebied u een kind wilt helpen. Dit kan al vanaf 250 Euro per jaar.

1 op 1 sport

Voor 250 Euro per jaar kunt u een kind uit een armoede gezin een jaar lang laten sporten. Dankzij u maken deze kinderen kennis met winnen en verliezen, teamverband en teamspirit. Betaald wordt de contributie voor een sportclub, en vaak ook de bijbehorende sportkleding en schoenen. Deelname aan een sport maakt weerbaar. Geef een kind 1 op 1 sport!

1 op 1 onderwijs

Voor 350 Euro per jaar laat u een kind uit een armoede gezin een jaar lang meedoen met zijn of haar klasgenootjes. Zij kunnen dan toch mee op schoolreis, het schoolkamp in groep 7/8 of de excursies/werkweken in het voortgezet onderwijs. Ook wordt gymkleding en schoenen t.b.v. de gymlessen op school verzorgd en is het mogelijk zwemlessen voor het ABC diploma vergoed te krijgen. Wanneer een fiets nodig is om naar school te gaan, wordt deze ook beschikbaar gesteld.

1 op 1 cultuur

Voor 400 Euro per jaar laat u een kind meedoen op het culturele vlak. Dit stimuleert de ontwikkeling van een kind. Het lesgeld van de culturele instelling wordt dan vergoed. En waar mogelijk ook de bijbehorende kleding en gebruik van attributen, bijvoorbeeld een instrument. Kunst en cultuur zijn goed voor je! Zeker voor kinderen kan kunst een vriend zijn die hen nooit in de steek laat.

Omdat we langdurig en structureel kinderen willen helpen, maken we de 1 op 1 graag sponsorafspraken met u voor minimaal 5 jaar. De genoemde sponsorbijdrage wordt ook jaarlijks automatisch afgeschreven van uw rekening. Het is natuurlijk mogelijk meerdere kinderen, meerdere jaren te sponsoren.

Alle mogelijkheden op een rij:

Wilt u, uw organisatie of serviceclub een of meerdere kinderen helpen, neem dan contact met ons op via iederkinddoetmee@leergeldenschede.nl of vul ons contactformulier in.

Stichting gegevens

Stichting Leergeld Enschede
Jeugdsportfonds Enschede
Jeugdcultuurfonds Enschede
Postbus 40120
7504 RC Enschede

Contactgegevens

Tel: 053 - 2034019
iederkinddoetmee@leergeldenschede.nl