Sponsormogelijkheden

Om kinderen uit armoedegezinnen in de gemeente Enschede te ondersteunen met onderwijs, sport en cultuur zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor 1 op 1 sponsoring, eenmalige donaties en giften of sponsor een van onze projecten.

1 op 1 sponsoring

1 op 1 sponsoring, voor een vast bedrag per jaar laat u een kind meedoen op school, met sport of bij cultuur. U mag zelf bepalen op welk gebied u een kind wilt helpen. Onderwijs, sport of cultuur. Lees meer over 1 op 1 sponsoring van kinderen in Enschede.

Donaties en giften

Donaties en giften, u stelt een bedrag beschikbaar voor de kinderen en doneert dat aan de stichting. De stichting bepaalt dan aan welke activiteiten dit geld wordt besteed. Lees meer over de mogelijkheden van donaties en giften.

Projectsponsoring

Projecten, er worden regelmatig projecten gestart om structureel kinderen te helpen. Bijvoorbeeld het schooltasproject. U kunt zo’n project ondersteunen of zelfs helemaal bekostigen. Lees meer over het steunen van onze projecten voor de kinderen uit armoedegezinnen in de gemeente Enschede.

1 op 1 sponsoring

Bij 1 op 1 sponsoring laat u een kind voor een vast bedrag een jaar lang meedoen op school, met sport of bij culturele activiteiten. U mag zelf bepalen op welk gebied u een kind wilt helpen. Dit kan al vanaf 250 Euro per jaar.

Donaties en giften

Wanneer u een donatie wilt doen, of eenmalige gift, dan stelt u een bedrag beschikbaar en doneert dat aan de stichting. Deze zorgt er dan voor dat het geld wordt uitgegeven aan de verschillende mogelijkheden om kinderen te ondersteunen.

Stichting gegevens

Stichting Leergeld Enschede
Jeugdsportfonds Enschede
Jeugdcultuurfonds Enschede
Postbus 40120
7504 RC Enschede

Contactgegevens

Tel: 053 - 2034019
iederkinddoetmee@leergeldenschede.nl