Laptopproject

In het moderne voortgezet onderwijs is een laptop of tablet vaak onmisbaar. Tegelijkertijd kent Enschede veel gezinnen die het financieel zwaar hebben en bij de overstap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs voor fikse extra uitgaven staan. Speciaal aan deze gezinnen biedt Stichting Leergeld Enschede de mogelijkheid een laptop aan te vragen.

Minimagezinnen komen in aanmerking voor een nieuwe laptop wanneer zij één of meer kinderen hebben op het voortgezet onderwijs. Het laptopproject is bij aanvang van het nieuwe schooljaar 2017/18 van start gegaan! 350 minimagezinnen hebben een nieuwe laptop in ontvangst genomen.

 
Foto Mediamarkt

De projectgelden van de Gemeente Enschede bieden ruimte voor 350 laptops. De vraag naar laptops voor het voortgezet onderwijs, is echter groter. Om deze reden is het mogelijk het laptopproject aanvullend te sponsoren.Wilt u, uw organisatie of uw serviceclub het laptopproject ondersteunen, neem dan contact met ons op via iederkinddoetmee@leergeldenschede.nl of vul ons contactformulier in.

Stichting gegevens

Stichting Leergeld Enschede
Jeugdsportfonds Enschede
Jeugdcultuurfonds Enschede
Postbus 40120
7504 RC Enschede

Contactgegevens

Tel: 053 - 2034019
iederkinddoetmee@leergeldenschede.nl