Project sponsoring

Vanuit SLE, JSF en JCF worden er regelmatig projecten gestart om structureel kinderen te helpen. U kunt een deel van zo’n project ondersteunen of zelfs helemaal bekostigen. Lopende projecten zijn:


Armoede gezinnen hebben te weinig financiƫle middelen om hun kinderen deel te laten nemen aan activiteiten in onderwijs, sport en cultuur. Deze activiteiten zijn voor de vorming van kinderen echter van groot belang zijn. Hierdoor krijgen deze kinderen niet de mogelijkheid om zich volledig te ontwikkelen.

Help kinderen in Enschede

Stichting Leergeld Enschede, Jeugdsportfonds Enschede en Jeugdcultuurfonds Enschede helpen jaarlijks ca 3000 kinderen uit armoedegezinnen in de gemeente Enschede. Wij bieden hulp in de vorm van vergoeding van het schoolreisje , de zwemlessen voor het ABC diploma, een vergoeding van de contributie voor de sport of culturele activiteit, een turnpakje of die zwembroek. Ook worden er regelmatig projecten gestart om structureel veel kinderen te helpen.

Wilt u, uw organisatie of uw serviceclub een goed doel in Enschede ondersteunen en projectmatig meerdere kinderen helpen, neem dan contact met ons op via iederkinddoetmee@leergeldenschede.nl of vul ons contactformulier in.

Stichting gegevens

Stichting Leergeld Enschede
Jeugdsportfonds Enschede
Jeugdcultuurfonds Enschede
Postbus 40120
7504 RC Enschede

Contactgegevens

Tel: 053 - 2034019
iederkinddoetmee@leergeldenschede.nl